Golden-haired penguin - beskrivelse, habitat

Den gyldnehårede pingvin fik sit navn på grund af tilstedeværelsen af ​​en karakteristisk skygge på hovedet. Disse smukke familiemedlemmer kan konkurrere med særprægede eksterne data. Derudover er de sjove og interessante med hensyn til læring. Mange fotografer og forskere er glade for at gå ind i pingvinernes naturlige habitat for at se dem og komponere fascinerende materiale.

Egenskaber af formularen

  1. For første gang blev fuglen beskrevet af en naturforsker fra Tyskland tilbage i 1837. Det var han, der bemærkede den kvældede væsen med interessante vaner. Denne pingvin blev oprindeligt tilskrevet en fælles familie, men over tid flyttede individer til en særskilt klassificering.
  2. Hvis du følger dataene fra mange undersøgelser, anses den nærmeste fyr af denne fugl for at være en pingvin af den kongelige type. Selvfølgelig er den anden art større og mere massiv, men ellers er de ens.
  3. For mere end 1,5 millioner år siden opstod den første mutation, fuglene blev delt og begyndte at ændre sig i udseende. I dag virker disse personer helt anderledes, vi vil fokusere på den gyldnehårede familiemedlem.

bolig

  1. Arter af de diskuterede arter foretrækker at bo på Antarktis kyst. De kan lide at leve på øer, der strækker sig over det sub-antarktiske bælte. Andre undtagelser omfatter sletter med en endeløs sne masse, som ikke tillader adgang til vandet.
  2. I deres natur lever pingviner koloniale, så de bor i store familier. De mødes i det sydlige Chile, såvel som på Orkneyøerne og Antarktis halvø. Ifølge eksperten er disse personer placeret i New Zealand, Australien, Brasilien og Afrika. Men deres flokke er små og ustabile.
  3. Hvis du overvejer et bestemt bopæl, foretrækker smukke fjærede venner at bosætte sig i nærheden af ​​det stenrige terræn. De bygger reder der, tilbringer de fleste af deres liv, gemmer sig fra fjender i det naturlige miljø.
  4. Da det tidligere blev nævnt, at denne art lever kolonialt, er det nødvendigt at præcisere antallet af individer i en familie. OBS, det kan nå 1,5 millioner og endnu mere. Derfor er pingviner en håndfuld og ofte fjendtlig territorium.
  5. Unge dyr er ikke som konflikt som voksne dyr. Sidstnævnte starter ofte kampe, fordi de forsøger at vælge det bedste sted at opbygge et hjem. Interessant nok kommer en ubehagelig fiskeagtig duft ud af familiens levested.
  6. Social aktivitet er ret udviklet, fuglene kommunikerer med udråb og gestus. Der er mange lyde i deres arsenal, hver af dem betyder noget. Når parringssæsonen begynder, synger hanen og opfordrer dermed til hunnerne. Hunnerne samles i en bunke, og manden vælger en og starter dansen.

beskrivelse

  1. En person af dette slægt kendetegnes af sine store overordnede egenskaber. Selvfølgelig kan hun ikke konkurrere med kongens pingviner, men hun er heller ikke lille. Så med hensyn til vækst vokser fuglen til 70 cm, men der var også større repræsentanter.
  2. Forskelle i køn er til stede, mandlige repræsentanter er lidt større end kvinder. En interessant funktion er iboende i disse fugle. De varierer i kropsvægt afhængigt af årets periode. Skal også ordentligt i vægt under parring. Generelt varierer massen fra 3-6 kg.
  3. Ungarn er tilsvarende mindre, men får hurtigt fedtreserver som de vokser. Før molten begynder, vejer pingvinerne ca. 6 kg, og derefter taber 1,5-2 gange. Disse fugle blev oprindeligt kaldt crested, ikke golden-haired. Dette skyldes den karakteristiske tuft på hovedet, pigmenteret af en gul-orange skygge.
  4. Spidsen er over øjenbrynene. Det betragtes som kendetegnende for denne art. Næbet er stærkt og stort nok. Den er farvet brunlig med orange farvetone. Lidt bøjet ned som en klo.
  5. For alle andre parametre skiller disse pingviner næppe ud blandt lignende personer. De er næsten hele kroppen malet i blåt eller sort. Maven og nakken er hvide. Tæberne er rosa, ligesom området under vingerne.

ration

  1. Glem ikke at individer af denne art tilhører rovfugle. De ved ikke, hvordan de skal flyve, men det forhindrer dem ikke i at være fremragende jægere under vand. Prim det gør pingvinerne det rigtigt.
  2. Voksne individer er fuldt ud i stand til at dykke til en dybde på mere end 65 m. Samtidig kan de være under vand uden ilt i op til 3 minutter. Derudover indsamler pingviner en lille mængde sten i deres mund før jagt og nedsænkning i vand. På grund af denne ekstra vægt kan rovdyr hurtigt synke i vandet.
  3. Ofte jager guldhårede pingviner efter små fisk. De nyder også at spise krebsdyr og blæksprutter. Hvis man ser på den fra den anden side, så forsøger forældrene at bringe små bløddyr og plankton i fodring med afkomene.
  4. Problemet er, at ungdommens krop er temmelig svag og endnu ikke fuldt ud styrket. Derfor er kyllingerne simpelthen ikke i stand til at fordøje den større mad. Det er derfor, at vi kan sige, at forældre giver unge dyr med speciel "baby" mad.

Interessante fakta

  1. De betragtede personer er ikke opført i den Røde Bog, men denne art er beskyttet. Guldhårede pingviner antages at være meget sårbare.
  2. På samme tid, hvis situationen ikke ændres, vil sådanne personer falde ind i den Røde Bog. Fugle omkommer hovedsageligt på grund af, at hele planeten lider meget økologi. Specielt pingviner er negativt påvirket af global opvarmning.

Sådanne personer er unikke og er beskyttet som en art, der kan forsvinde. Faktum er, at pingviner har få naturlige fjender, de er ødelagt af forværringen af ​​økologi på hele planeten. I sjældne tilfælde bliver sæler angrebet af sæler og dræberhvaler.

Video: 10 fakta om pingviner

Se videoen: NYSTV - Nephilim Bones and Excavating the Truth w Joe Taylor - Multi - Language (September 2019).